CONSTEL.LACIONS FAMILIARSCap de Setmana 
22 i 23 de SETEMBRE del 2012

Monestir Cistercenc de 
SANTA MARIA DE POBLET
 (Situat a 4 Km de l’Espluga de Francolí)

 «Quan el visitant de Poblet entra al monestir i es troba submergit en aquest conjunt monumental que, com ha dit Josep Pla, és “un món de formes, de tradicions i de símbols”, després de fruir de l'espectacle de la pedra i la llum sent sorgir en el seu interior una sèrie de preguntes: Tot això, per què és així? Què ha fet que Poblet hagi esdevingut el que és? Quines relacions amb el món exterior van tenir els qui van fer possible aquesta enorme realitat artística i històrica?» (Agustí Altisent, Història de Poblet, 1974)


VINE AMB NOSALTRES AL PROPER TALLER DE CONSTEL.LACIONS FAMILIARS QUE ES FARÀ EL PROPER CAP DE SETMANA 22 - 23 DE SETEMBRE A LA HOSTATGERIA DEL MONESTIR DE SANTA MARIA DE POBLET.

Gaudeix de la pau de l'entorn del monestir i ordena a teva vida participant en el taller de Constel.lacions.

Vine amb nosaltres a gaudir d’un cap de setmana molt especial al Monestir de Santa Maria de Poblet.

El tema de treball serà:

La connexió amb el meu ser intern, la consciència, la ment, el cos, l’esperit, les emocions, els sentiments i els pensaments. 

Quina part de tu predomina més?
Quina part escoltes i quina estàs ignorant?
Quina part et domina i quina tens oblidada?
Vols posar ordre en el teu Ser?
Vols que el teu propi sistema s’ordeni seguint els criteris de les lleis dels Ordres de l’Amor amb l’Ajuda que Hellinger ens proposa?

La pau del Monestir De Santa Maria de Poblet ens ho facilitarà.

Aquest és el tema que proposem per constel·lar duran el cap de setmana, però si no vols fer aquest tema general i t’interessa constel·lar un tema personal propi, no dubtis en comentar-m’ho i així es farà.

Si vols venir no triguis en fer la teva reserva al tfn. 636 33 73 91.

El preu total del taller és de 195 Euros.

Cal abonar 100 euros en fer la reserva i la resta en el mateix taller.

El taller serà impartit per Teresa Farreny.

*Participar* en un taller de constel·lacions de tot un cap de setmana suposa la oportunitat de participar en totes les constel·lacions que es fan i que per tant l’efecte de la teva constel·lació s’amplifica amb la participació que faràs en les del companys del taller.

Hi ha un *abans* i un *després * de cada taller que hem realitzat, degut a la força que l’energia del lloc, junt amb la participació dels companys del grup i el treball específic de la constel·lació, fan de cada taller una oportunitat única en el teu despertar individual.

Si pots no et deixis escapar aquesta nova oportunitat, de venir amb nosaltres , però si en aquestes dates no pots venir, recorda que tenim altres tallers en marxa:

- 20 i 21 d'Octubre de 2012 al Monestir del Miracle de Solsona.

- 17 i 18 de Novembre de 2012 al Monestir del Miracle de Solsona.

- 15 i 16 de Desembre al Monestir de Sant Benet de Montserrat.

I si no ens hi pots acompanyar, seguirem estant cada divendres al Centre Estels de Premià de Mar de les 19h a les 23h. (90 Euros i es constel.la i 20 Euros si es ve de representant).

Per més informació i per inscripcions al taller:

Tlf. 636 33 73 91