TALLER DE CONSTEL.LACIONS FAMILIARS

MONESTIR DEL MIRACLE 
 (Solsona)

26, 27 i  28 d’agost  del  2012
Taller impartit per Maria Teresa Farreny

És un Taller molt interessant, ja   que  l'entorn  màgic  del  Miracle ens permet connectar  amb  al Mare  Terra  i ens  facilita  fer  el treball d'alineació, activació i regulació dels  set  xacres  principals  que  amb  la tècnica  de les   Constel·lacions  aconseguim en aquest  intensiu taller. 

Si  vols  aprofitar  i   constel·lar un  tema  particular  ho pots  fer  enlloc  de  constel·lar el tema general  del taller.

El preu total del  taller  (inclou  estança i allotjament i  una  constel·lació  personal) és  de 275 euros  si vens  els tres  dies. Si vens  dos  dies  el preu  és de 190  euros. I si només  vens  un  dia  el preu  és de   100  euros (inclou  dinar i  una constel·lació personal).

Participar    en un  taller  de constel·lacions de tot  un cap  de setmana  suposa  la oportunitat  de participar  en totes  les  constel·lacions  que es  fan  i que per tant  l’efecte de la teva constel·lació  s’amplifica amb  la participació  que  faràs  en les dels  companys del  taller.

Hi ha un abans i un després de cada  taller  que  hem realitzat, degut  a la  força  que l’energia  del  lloc, junt amb la participació  dels   companys  del  grup  i  el treball específic  de la constel·lació, fan  de cada  taller una oportunitat única en el  teu  despertar individual.

Si pots  no  et  deixis escapar  aquesta nova  oportunitat  de venir   amb  nosaltres, però si  en aquestes  dates no pots  venir,  recorda  que  tenim altres  tallers  en  marxa:

-  Al 22-23  de setembre al Monestir de Poblet. 
-  Al 20-21 d’octubre al Monestir del Miracle  de  Solsona. 
- Al novembre al Monestir  de Sant  Benet  de Montserrat (data per determinar).

I sí   no  ens  hi pots  acompanyar,  ens trobaràs  cada divendres  al Centre Estels de Premià de Mar  de  les  19  a les  23h.  (90 euros  si  es constel·la  i  20  si  es ve  de representant).

El taller serà  impartit per  Teresa Farreny, Psicòloga, Doctora  en Pedagogia, Constel·ladora,  i Màster  en Pedagogia  Sistèmica.

La inscripció ja està oberta!!!

 CENTRE ESTELS

Per informació i reserves:

Tfn. 636337391
www.esteldemar.com
www.estelsdemar.blogspot.com
estelspremiademar@gmail.com
mteresafarreny@gmail.com