Cap de Setmana de
CONSTEL.LACIONS FAMILIARS
al Monestir Cistercenc de 
SANTA MARIA DE POBLET


Situat a 4 Km de l’Espluga  de  Francolí,
els  dies  3, 4 i 5 de  febrer del 2012

 «Quan el visitant de Poblet entra al monestir i es troba submergit en aquest conjunt monumental que, com ha dit Josep Pla, és “un món de formes, de tradicions i de símbols”, després de fruir de l'espectacle de la pedra i la llum sent sorgir en el seu interior una sèrie de preguntes: Tot això, per què és així? Què ha fet que Poblet hagi esdevingut el que és? Quines relacions amb el món exterior van tenir els qui van fer possible aquesta enorme realitat artística i històrica?» (Agustí Altisent, Història de Poblet, 1974)


Vine  amb   nosaltres  a  gaudir  d’un cap  de  setmana  molt especial al Monestir de Santa Maria  de Poblet.

El tema  de treball serà:

La connexió amb el meu ser intern, la consciència, la ment, el cos, l’esperit, les emocions,  els sentiments  i els pensaments. Quina part  de tu predomina més? Quina part escoltes i  quina estàs ignorant?  Quina  part et  domina  i  quina tens  oblidada?  Vols  posar  ordre en el  tu  Ser? Vols  que  el  teu  propi sistema   s’ordeni seguint  els  criteris de les  lleis dels Ordre  de l’Amor  de l’Ajuda  que  Hellinger ens proposa? La pau del Monestir De Santa Maria  de  Poblet  ens ho  facilitarà.

Aquest  és  el  tema  que proposem per  constel·lar  duran el cap de setmana, però   si no vols  fer  aquest  tema  general i t’interessa   constel·lar  un tema  personal  propi,  no dubtis  en comentar-m’ho  i  així  es  farà.

Si  vols venir  no triguis  en fer la teva reserva  al tf.  636337391.
El preu total del  taller  (inclou  estança de  dos  dies  complets, una  visita  guiada  pel Monestir  i  una  constel·lació  personal) és  de 225  euros. Cal  abonar  125 euros en fer  la reserva  abans  del  dia  15 de gener  i  la resta  en el  mateix  taller.

El Taller serà  impartit  per Teresa Farreny,  Psicòloga, Doctora  en Pedagogia, constel·ladora,  i màster  en Pedagogia  Sistèmica.

Divendres  3  de febrer

Dissabte  4  de febrer
Diumenge 5  de febrer

- 17 a 20.30h constel·lacions
-21 hores  Sopar
- 22 hores meditació

- A les  8h. esmorzar
- De  9  a  11.30   constel·lacions
- 12.40  visita  guiada al monestir
- 14h  dinar
- 16 a  18.30  constel·lacions
- 18.30 a  19hores   VESPRES ( al Monestir)
- 19 a 21h. constel·lacions
- 21h. sopar
- 22 h. meditació

- 8h  esmorzar
- de  9  a 11.30  constel·lacions
- 11.30 a  12   descans
- de 12  a  13.30 h  constel·lacions
- 14 hores  dinar
- 16  a 19h  constel·lacions
- 19.30h  comiat

Participar  en un  taller  de constel·lacions de tot  un cap  de setmana  suposa  la oportunitat  de participar  en totes  les  constel·lacions  que es  fan  i que per tant  l’efecte de la teva constel·lació  s’amplifica amb  la participació  que  faràs  en les del  companys del  taller.

Hi ha un abans i un després de cada  taller  que  hem realitzat, degut  a la  força  que l’energia  del  lloc, junt amb la participació  dels   companys  del  grup  i  el treball específic  de la constel·lació, fan  de cada  taller una oportunitat única en el  teu  despertar individual.

Si pots   no  et  deixis escapar  aquesta nova  oportunitat . de venir   amb  nosaltres, però si  en aquestes  dates no pots  venir,  recorda  que  tenim altres  tallers  en  marxa:

-          el 14-15  d’abril al  Monestir  del  Miracle  a Solsona
-          el 5-6 de maig al Monestir del Miracle  de  Solsona  
-          el juny al Monestir  de Vallbona  de  les Monges
-          a l’octubre 2012 al  Monestir  de Sant  Benet  de Montserrat.

I sí   no  ens  hi pots  acompanyar, seguirem estant  cada divendres  al Centre Estels de Premià de Mar  de  les  19  a les  23h.  ( 90 euros  si  es constel·la  i  20  si  es ve  de representant). 

Tf. 636337391