TALLER 


    Constel.lacions Familiars  

a girona


  diumenge 27 de maig





Bert Hellinger, a principis dels anys 80, formula el Mètode Terapèutic sistèmic i fenomenològic de les constel·lacions familiars. Es tracta d’una teràpia quàntica que treballa la relació dinàmica que es produeix dins d’un sistema (familiar, laboral, social...) i és molt útil  en la resolució de conflictes i en la restauració de l’ordre  i l’equilibri en la família  i en diferents grups  humans.

Les constel·lacions intenten trobar solucions als desordres que es poden manifestar en forma de problemes  personals,  psicològics, físics o relacionals. Aquestes fan sortir els llaços d’amor i lleialtat que hi ha a la família i ens  permeten  veure  com  una persona pot estar implicada amb els  destins dels  seus pares, germans, avis, parelles anteriors, etc. 

També permeten retornar  al  lloc  que els pertoca i correspon a aquelles persones que per una  raó  o una altra havien  estat  marginades o ignorades. La resolució d’aquesta  dinàmica  oculta, permet  restablir l’ordre i retorna el lloc que li correspon  a cadascú i des d ‘allí deixa que l’amor  creixi  i flueixi.
           
És una teràpia de grup que sana i treu a la llum aquelles situacions que són  problemàtiques per a la persona que decideix fer la constel·lació. Les persones que l’estan ajudant a interpretar els personatges que intervenen en la seva vida (que anomenem representants), així com totes les persones presents en les sessions, a la vegada estan sanant situacions pròpies.

El taller de constel·lacions ajuda a millorar i sanar aspectes de qualsevol  tipus: de parella, relacions entre pares  i fills,  conflictes laborals, etc.
    
El taller  estarà conduit  per
M. Teresa Farreny 
Psicòloga.

LlocHOTEL COSTABELLA   
 Avinguda  França,  61  Girona.

Preu:  90 euros.
Inclou una  constel.lació  i  un dinar pica-pica.

L’horari serà de les 10:00 a les  20:00. 

Data  prevista: Diumenge 27 de  Maig.

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb:

M. Teresa Farreny:
636337391